Building ProgressCurrent News

View to the Future

Up until now, much of our focus has been to show you the “outside looking-in” view of the Input Project. For a change, we would like to show you the view from the inside looking out. The suites all have large windows to allow plenty of light. All but two of the suites have windows facing in two directions. Abundant natural light was identified as an important requirement during the early “wish list” phase of the design. To maintain the air tightness and energy efficiency of the building, triple-paned, argon-filled, sealed glazing units will be installed with a low “E” coating on the glass to enhance the windows’ performance.

2 thoughts on “View to the Future

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *